Τρόποι συνεργασίας

Η συνεργασία σας μαζί μας μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, ανάλογα με το τι εξυπηρετεί καλύτερα εσάς.

1. Απλή επίβλεψη.

Αφορά στην εκ του νόμου απορρέουσα υποχρέωση επίβλεψης ανέγερσης κτιρίου. Γίνεται με υπευθυνότητα και συνέπεια, για την σωστή εφαρμογή των μελετών και των τεχνικών προδιαγραφών που διέπουν τον τρόπο κατασκευής. Το κάθε στάδιο της κατασκευής επιβλέπεται από μηχανικό αντίστοιχης ειδικότητας. Η επιλογή των συνεργείων, η προμήθεια των υλικών και οι πληρωμές είναι εξ ολοκλήρου δική σας αρμοδιότητα και ευθύνη. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την πείρα μας και τη γνώση μας στο αντικείμενο.

2. Επίβλεψη, διακόσμηση και ανακαίνιση.

Εάν το επιθυμείτε, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ολοκληρώσετε την κατασκευή του σπιτιού σας με τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου και τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου. Θα μελετήσουμε και θα σας προτείνουμε τις θέσεις των επίπλων και τις διάφορες κατασκευές (γύψινες, ξύλινες, πέτρινες κλπ) που θα χρειαστεί να γίνουν στο χώρο σας. Τις προτάσεις αυτές θα έχετε τη δυνατότητα να τις δείτε σε τρισδιάστατη απεικόνιση.  Θα επιλέξουμε μαζί σας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν, από τα δάπεδα έως τις κουρτίνες και τα κάδρα. Θα υποδείξουμε και θα επιβλέψουμε τους τρόπους που τα υλικά  θα τοποθετηθούν, ώστε να έχετε ένα όμορφο, αρμονικό αποτέλεσμα στο στυλ που σας ταιριάζει. Τα συνεργεία με τα οποία συνεργαζόμαστε, είναι δοκιμασμένα και γι’ αυτό μπορούμε να σας τα συστήσουμε εφόσον το επιθυμείτε.  Μπορούμε όμως να συνεργαστούμε με όποιο συνεργείο ή κατάστημα προτιμάτε εσείς, διότι δεν έχουμε καμία δέσμευση με κανέναν και γι’ αυτό μπορούμε να επιβάλλουμε να γίνει το σωστό, χωρίς υποχωρήσεις και υποχρεώσεις που αποβαίνουν εις βάρος της ποιότητας της κατασκευής και του δικού σας προϋπολογισμού.

3. Κατασκευή εργολαβικά.

Εάν ο χρόνος σας δεν το επιτρέπει και δεν θέλετε να μπλέξετε με τον πονοκέφαλο των συνεργείων, απευθυνθείτε σε μας. Θα κατασκευάσουμε εξ ολοκλήρου το κτίριο, από την εκσκαφή έως την κάθε λεπτομέρεια, η θα ανακαινίσουμε εξ ολοκλήρου το χώρο που θέλετε, με συνέπεια και υπευθυνότητα, αφού επιλέξουμε μαζί τα υλικά και καθορίσουμε τον προϋπολογισμό του έργου και τον τρόπο πληρωμής.

4. Κατασκευή με κατ’ αποκοπή αμοιβή.

Εάν θέλετε να αφήσετε ελεύθερο το θέμα της επιλογής των υλικών ώστε να έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε κατά τη διάρκεια της κατασκευής, μπορείτε να μας αναθέσετε την κατασκευή με βάση μια αμοιβή που θα συμφωνηθεί εκ των προτέρων μεταξύ μας, εσείς όμως θα φροντίζετε να μας βοηθήσετε εγκαίρως στις διάφορες επιλογές για να μη καθυστερεί η κατασκευή του έργου και θα αναλάβετε εξ ολοκλήρου τις πληρωμές των συνεργείων και των υλικών.

Εάν δεν καλύψαμε τις απορίες σας ή τις ανησυχίες σας, εάν χρειάζεστε περισσότερες λεπτομέρειες και καλύτερη ενημέρωση, μη διστάζετε. Επικοινωνήστε μαζί μας. Σας περιμένουμε να μας συναντήσετε στο χώρο μας, να γνωριστούμε και να κουβεντιάσετε μαζί μας. Μπορούμε επίσης να σας επισκεφτούμε στο δικό σας χώρο, να τον δούμε και να σας κάνουμε προτάσεις  αξιοποίησής του.

.

Τσιαμπούση Κυριακή

Αρχιτέκτων Μηχανικός

Καβάλα Βενιζέλου 45